Algemene voorwaarden

Goede afspraken maken goede vrienden! Acht regels waarvan ik graag heb dat je ze vooraf even doorneemt:

Foto’s gemaakt door De Verbeeltenis in opdracht van klanten kunnen altijd op de website of sociale media van de fotograaf geplaatst worden. Indien je dit absoluut niet wil, laat dit dan weten.

Fotosessies zijn pas definitief vastgelegd wanneer het afgesproken bedrag minimaal 7 kalenderdagen vooraf is overgemaakt.

Prijzen voor fotosessies, pakketten en fotoproducten kunnen op elk moment aangepast worden. De prijs die de klant krijgt op het moment van de boeking, blijft dezelfde als op het moment van de boeking/bestelling.

Een fotosessie van De Verbeeltenis wordt beschouwd als een artistiek werk, en is onderhevig aan auteursrechten. De foto’s blijven eigendom van de fotograaf. Klanten die digitale bestanden of fotoprints en afgeleide producten kopen, hebben het recht om de foto’s af te drukken en/of te gebruiken voor persoonlijke en niet-commerciële doeleinden.

De foto’s worden afgeleverd in .jpg formaat, en mogen niet verder bewerkt worden.

De fotograaf maakt een selectie van alle gemaakte foto’s, die volgens de stijl en visie van De Verbeeltenis bewerkt worden. Onbewerkte foto’s of foto’s die niet in de selectie zitten, worden in geen enkel geval gegeven.

Het geleverde aantal foto’s varieert, een minimum aantal afgewerkte foto’s wordt steeds vermeld op de website of bij de boeking in geval van specifieke opdrachten.

Bij verzending van fotoprints of fotoproducten per post of verzendservice, is De Verbeeltenis niet verantwoordelijk voor schade toegebracht tijdens de levering.